Jouluiset terveiset Fodelialta

Fodelian Q3-tulostiedot julkistettiin 1.11.2023. Konsernin liikevaihto kasvoi heinä-syyskuussa 12 %. Liikevoitto yli kuusinkertaistui edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna ja ylitti konsernin pitkän aikavälin 8 % tavoitetason.

Feelian myynti on kehittynyt hyvin, ja liikevaihdon painopiste on siirtynyt entistä enemmän hoiva-asiakkuuksiin. Fodelia Retailissa painopiste on ollut kannattavuutta parantavissa toimenpiteissä. Perunalastujen kysyntä on jatkunut vahvana, ja sipsitehtaalla tehtiin syyskuussa yksikön liikevaihtoennätys.

Myös Marjavasun liiketoiminta kehittyi todella hyvin, ja Kuopion mehutehtaalle on suunnitteilla laajennusinvestointi. Fodelian ja Bravedon yhteisyritys Fodbarin liiketoiminta on jatkanut kasvua ja toimintaa on kehitetty edelleen. Nopean kasvun myötä kannattavuus on vielä matalalla tasolla.

Julkaisimme vuoden 2024 sijoittajakalenterimme 4.12.2023, ja seuraavan kerran kerromme taloustiedoistamme 7.2.2024 tilinpäätöstiedotteen muodossa.

Tässä vaiheessa vuotta haluan toivottaa kaikille uutiskirjeen lukijoille oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa ja loppuvuotta. Feelia Ruokakauppa tarjoaa tänäkin vuonna rennompaa joulua herkullisten jouluruokien muodossa.

-Toimitusjohtaja Mikko Tahkola