Feelia Ruokakauppa on julkaissut kotiruokien kestotilauksen

Feelia Ruokakaupan missio on helpottaa suomalaisten ruokailuja ja taata kaikille maukas, lämmin, nopeasti lämmitettävä valmis kotiruoka. Tätä tavoitetta tukemaan Feelia Ruokakauppa julkaisi kotiruokien kestotilauksen. Kestotilausominaisuuteen voi tutustua täällä.

”Ennen toimitusta asiakkaalle tulee automaattinen ilmoitus, ja tässä vaiheessa asiakas voi vielä halutessaan tehdä muutoksia tilaukseensa tai jättää toimituksen väliin esimerkiksi lomareissun vuoksi.” Feelia Ruokakaupan verkkokauppaspesialisti Susanna Oksman kertoo. Tilausten hallinta tapahtuu asiakkaan omalla sivulla, missä tilaussykliä voi muuttaa. Kestotilaus on toistaiseksi voimassa, ja sen voi keskeyttää koska vaan. Asiakas saa pysyvänä etuna kestotilauksestaan 15 % alennuksen.

Kestotilausmallia jatkokehitetään aktiivisesti. Ensimmäisessä vaiheessa otetaan käyttöön boksien kestotilaus, mutta myöhemmin tilausmallia on tarkoitus kehittää niin, että asiakas voi koota kestotilausboksiin omat lempituotteensa. Suunnitteilla on myös kiertävä ruokalista.

”Innostuin itse Feelia Ruokakaupan konseptista niin paljon, että päädyin hakemaan tänne töihin. On ihan fine, etteivät kaikki halua käyttää aikaansa kokkailuun, mutta silti jokaiselle kuuluu oikeus hyvään kotiruokaan” Verkkokauppaspesialisti Susanna Oksman kertoo. ”Kestotilausmallin avulla voimme helpottaa asiakkaan arkea entisestään”. Oksman lisää.