Feelialle merkittäviä uusia asiakkuuksia

Kesäkuun alussa Fodelia tiedotti, että Fodelian tytäryhtiö Feelia oli allekirjoittanut yli 10 miljoonan euron arvoisen sopimuksen Vantaan tilapalvelut Vantti Oy:n kanssa ateriakomponenttien toimittamisesta Vantin toimipisteisiin. Kilpailutuksen voitto on tärkeä referenssi Feelialle, ja se kertoo osaltaan Feelian potentiaalista tarjota laajaa valikoimaansa myös merkittäville julkisen puolen asiakkaille.

Feelian tehtaaseen on investoitu viimeisen 4 vuoden aikana yli 10 miljoonaa euroa. Vantin kanssa tehty sopimus on yksi merkittävä askel kasvun tiellä ollen konsernin merkittävin kilpailutuksen voitto. Se on myös osoitus siitä, että Feelian konseptoima ruokahuollon terminaalimalli on kustannustehokas ja vastuullinen valinta myös suurten kaupunkien ruokahuoltoon joko osana ruokalistaa tai koko ruokalistan hankkimiseen teollisuudelta.

Lisäksi Fodelia kertoi, että Feelia valittiin valtakunnallisen hoiva-alan toimija Validian ateriapalvelukumppaniksi. Validian kanssa alkanut yhteistyö tukee hyvin Feelian strategiaa, jonka tavoitteena on kasvun hakeminen hoiva-asiakkuuksissa. Tämä tukee myös konsernin kasvustrategian tavoitteita. Tällä hetkellä Feelian asiakkaina on jo yli 200 hoivayksikköä.