Fodelia on aloittanut yhteistyön hiihtäjä Anni Alakosken kanssa

Anni Alakoski on reisjärviläinen, Kainuun Hiihtoseuraa edustava nuori hiihtäjä. Alakoski on voittanut 14 SM mitalia, ja hänen paras sijoituksensa Maailman Cupissa on 29:s sija. Tällä hetkellä Anni kuuluu Suomen Hiihtoliiton B-maajoukkueeseen, ja hänen tavoitteensa tulevalla kaudella on menestyä Maailman Cupissa ja päästä arvokisoihin.

”Urheilijalle, ja erityisesti hiihtäjälle ravinto on ensiarvoisen tärkeä osa elämää kovan kulutuksen vuoksi. Ruoan pitää laadukasta, ja mielellään kotimaista. Fodelian tytäryhtiöiden tuotteet ovat minulle hyvin tuttuja, ja on mahtavaa liittyä mukaan Fodelian porukkaan.

Odotan yhteistyötä innolla. Meillä on molemmilla vahva tahto menestyä, ja arvostamme kotimaisuutta.” Anni Alakoski sanoo.

”On hienoa aloittaa yhteistyö Anni Alakosken kanssa. Haluamme kannustaa erityisesti lapsia ja nuoria aktiiviseen elämäntapaan sekä syömään monipuolisesti ja terveellisesti laadukasta ruokaa. Yhteistyö suomalaisen nuoren urheilijan kanssa on hieno mahdollisuus myös meille Fodelialle tämän viestin kertomiseen.” Fodelian toimitusjohtaja Mikko Tahkola kommentoi.