Fodelia Retail

Fodelia Retail keskittyy vähittäiskauppa-asiakkuuksiin sekä kuluttajille suunnatun verkkokaupan kehittämiseen. Liiketoiminta-alueeseen kuuluvat FodNet Oy:n, Real Snacks Oy:n, Perniön Liha Oy:n sekä Pita Factory Oy:n liiketoiminnat. Liiketoiminta-alueen johtajana toimii liiketoiminta-alueeseen kuuluvien yhtiöiden toimitusjohtaja Sanna Kittelä.

FodNet Oy eli Feelia Ruokakauppa yhtiöitettiin Feelia Oy:stä toukokuussa 2021 vahvan kasvun seurauksena. Feelia Ruokakauppa on verkkokauppa, joka toimittaa kotiruokaa suoraan kuluttajien kotiovelle kaikkialle Suomeen. Sen suurin tuoteryhmä on sisaryhtiö Feelian valmisruoat, mutta valikoimista löytyy myös muita konsernin yhtiöiden tuotteita.

Real Snacks Oy on vuonna 2001 perustettu pohjoissuomalainen sipsitehdas, joka valmistaa perunalastuja, maissinaksuja ja kaurasnacksejä vaativampaankin makuun sekä kotimarkkinoille että vientiin. Real Snacksillä on oma brändi Oikia, ja lisäksi se valmistaa private label -tuotteita useille eri yhtiöille.

Perniön Liha Oy ja Pita Factory Oy liittyivät Fodelia-konserniin vuodenvaihteessa 2020. Perniön Liha on Salossa toimiva perheyritys ja yksi Suomen vanhimmista makkaratehtaista, joka täytti 90 vuotta maaliskuussa 2020.  Perniön Lihan päätuotteita ovat luonnonkuoriin valmistetut erikoismakkarat ja maksamakkarat, joita myydään Perniön ja Helsingin Makkaratehdas -brändien alla. Perniön Lihan nakit ja makkarat ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella, ja se on Suomen palkituin lihajalostaja 2000-luvulla.

Pita Factoryn tehdas Jokioisissa valmistaa laadukkaita välipalatuotteita ja pitaleipää kuluttajille ja kaupalle sekä alihankintana elintarviketeollisuudelle. Yhtiö tekee myös alihankintatyötä usealle kotimaiselle laatutoimijalle. Käytössä on monipuolinen ja moderni pakkaustekniikka.