Fodelia Retail

Fodelia Retail Oy keskittyy vähittäiskauppa-asiakkuuksiin sekä kuluttajille suunnatun verkkokaupan kehittämiseen. Fodelia Retailiin kuuluvat Feelia Ruokakaupan, Real Snacksin, Perniön Lihan sekä Pita Factoryn liiketoiminnat. Fodelia Retailia johtaa toimitusjohtaja Riikka Wulff.

Feelia Ruokakauppa on verkkokauppa, joka toimittaa kotiruokaa suoraan kuluttajien kotiovelle kaikkialle Suomeen. Sen suurin tuoteryhmä on Feelian valmiit kotiruoat, mutta valikoimista löytyy myös muita konsernin yhtiöiden tuotteita.

Real Snacks on vuonna 2001 perustettu pohjoissuomalainen sipsitehdas, joka valmistaa perunalastuja, maissinaksuja ja kaurasnacksejä vaativampaankin makuun sekä kotimarkkinoille että vientiin. Real Snacksillä on oma brändi Oikia, ja lisäksi se valmistaa private label -tuotteita useille eri yhtiöille.

Perniön Liha ja Pita Factory liittyivät Fodelia-konserniin vuodenvaihteessa 2020. Perniön Liha on Salossa toimiva perheyritys ja yksi Suomen vanhimmista makkaratehtaista, joka täytti 90 vuotta maaliskuussa 2020.  Perniön Lihan päätuotteita ovat luonnonkuoriin valmistetut erikoismakkarat ja maksamakkarat, joita myydään Perniön ja Helsingin Makkaratehdas -brändien alla. Perniön Lihan nakit ja makkarat ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella, ja se on Suomen palkituin lihajalostaja 2000-luvulla.

Pita Factoryn tehdas Jokioisissa valmistaa laadukkaita välipalatuotteita ja pitaleipää kuluttajille ja kaupalle sekä alihankintana elintarviketeollisuudelle. Pita Factory tekee myös alihankintatyötä usealle kotimaiselle laatutoimijalle. Käytössä on monipuolinen ja moderni pakkaustekniikka.