Vahvuudet

Ketterä ja kehittyvä

Omistamme kannattavasti kasvavia yrityksiä, jotka toimivat kehittyvillä elintarvikemarkkinoilla.

Pienenä ja paikallisena yrityksenä voimme reagoida asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja joustavasti, jolloin myös syntyvät parhaat innovaatiot ja uniikit tuotteet.

Kotimaista, laadukasta ruokaa

Panostamme liiketoiminnoissamme paikallisesti valmistettuihin tuotteisiin, joiden laadukkaat raaka-aineet tulevat läheltä ja joiden kotimaisuusaste on korkea.

Raaka-aineiden jäljitettävyys on erinomainen. Yhtiöillemme myönnetyt sertifikaatit osoittavat, että olemme sitoutuneet elintarviketurvallisuuden ja vastuullisen ruokatuotannon kehittämiseen.

Uniikit innovaatiot ja oma tuotekehitys

Innovatiiviset snacks-tuotteet, eri asiakasryhmille räätälöidyt ruokapalvelukonseptit ja patentoitu autoklaaviteknologia ruoan valmistuksessa ovat liiketoimintamme menestysreseptejä.

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ruokaketjun joka vaiheessa raaka-aineiden hankinnasta viljelijöiltä aina tuotannon kautta kuluttajalle asti. Vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikkea tarkoin valittuja, puhtaita ja turvallisia raaka-aineita, raaka-aineiden jäljitettävyyttä, hygieenistä, ympäristöä huomioivaa valmistusta ja pakkausta tuotantolaitoksillamme sekä raaka-aineiden lyhyttä kuljetusmatkaa.