Liiketoiminnat

Meille on ensiarvoisen tärkeää pitää suomalainen ruoantuotanto voimissaan. Suomalaisilla elintarvikkeilla on valtava mahdollisuus sekä Suomessa että ulkomailla, ja teemme joka päivä työtämme tämä tavoite mielessämme.

Innovatiivisuus on kansainvälisen menestyksen ehdoton edellytys. Yhtiömme ovat elintarvikealan tiennäyttäjiä, jotka panostavat kokeileviin ja massasta erottuviin snacks-tuotteisiin sekä valmisruokaliiketoiminnassa lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja patentoituihin edistyksellisiin valmistusteknologioihin. Panostamme liiketoiminnoissamme paikallisesti valmistettuihin tuotteisiin, joiden laadukkaat raaka-aineet tulevat läheltä.

Liiketoiminnat

Real Snacks

Real Snacks

Real Snacks on ainoa merkittävä suomalaisessa omistuksessa oleva sipsitehdas ja myös ainoa, joka vie Suomesta snacks-tuotteita kansainvälisille markkinoille. Perunalastut, maissinaksut ja kaurasnacksit valmistetaan korkealaatuisista kotimaisista raaka-aineista.

Feelia

Feelia

Feelia on valmisruokavalmistaja, jonka ansiosta voimme nauttia arjessakin paremmasta ruoasta vaivattomammin. Ketterä ja kustannustehokas kasvuyritys on tullut tunnetuksi muun muasta laajasta valikoimasta laadukkaita ja terveellisiä keittoja, patoja ja kastikkeita.

Feelian liiketoiminta täydentyi Beofoodin maukkailla ja laadukkailla liha- ja kasvistuotteilla, kun Beofood Oy sulautui Feeliaan 30.9.2020. Kokkolan tuotantolaitoksessa valmistetaan laktoosittomia ja gluteenittomia kasvispihviä, lihapyöryköitä, -vartaita ja -suikaleita kotimarkkinoille ja vientiin.

Fodbar

Fodbar

Fodbar tarjoaa kunnille, kaupungeille sekä yksityisille yrityksille laadukkaan, vastuullisesti tuotetun monipuolisen ruoan sekä henkilöstöpalvelut ja palvelukeittiömallin helposti yhdellä sopimuksella avaimet käteen -periaatteella.

Perniön Liha

Perniön Liha

Perniön Lihan päätuotteita ovat luonnonkuoriin valmistetut erikoismakkarat ja maksamakkarat, joita myydään Perniön ja Helsingin Makkaratehdas -brändien alla. Tuotteita yhdistävät korkea laatu ja aidon lihan maku. Nykyaikaisesta tuotantoprosessista huolimatta valmistus on edelleen melkein kuin käsityötä.

Pita Factory

Pita Factory

Pita Factory on käsilläsyömisen mestari. Sen omassa leipomossa valmistuvat herkulliset Pita-, Naan- ja Lavashleivät, leipätaskut, maailman ainoat ruispitat sekä muut maistuvat välipalatuotteet. Kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta lihasta ja leivästä.

FodNet

FodNet

Feelian kuluttajille suunnattu verkkokauppa perustettiin vuonna 2017, ja voimakkaan kasvun tukemiseksi verkkokauppaliiketoiminta yhtiöitettiin 1.5.2021 alkaen omaksi yhtiökseen (FodNet Oy). Feelia Ruokakaupan kautta on toimitettu jo yli 2 miljoonaa annosta suomalaisiin koteihin ja matka jatkuu edelleen.