Syyskuiset terveiset Fodelialta

Fodelian kesä on kulunut mukavissa merkeissä. Julkaisimme tammi-kesäkuun 2023 puolivuosikatsauksen 9.8.2023. Konsernin liikevaihto kasvoi 25 prosenttia, ja liikevoitto kaksinkertaistui.

Feelian liikevaihto kasvoi tammi-kesäkuussa noin 20 prosenttia, ja yhtiön tarjouskanta on kasvanut ennätystasolle. Uusi voitettu sopimus lounasruoan ja välipalojen toimittamisesta Pilke päiväkotien yksikköihin on erinomainen osoitus konseptin skaalautuvuudesta erilaisten toimijoiden tarpeisiin.

Fodelia Retailin myynti kasvoi noin 7 prosenttia, ja erityisesti snacks-tuotteiden myynti on kehittynyt hyvin. Feelian ruokien kuluttajamyynti sitä vastoin on jäänyt tavoitteista.

Vuosi sitten Fodelia-konserniin liittynyt Marjavasu on jatkanut positiivista kehitystä. Yhtiön kannattavuus on edelleen erittäin hyvällä tasolla, ja se toi konserniin tammi-kesäkuussa 2023 1,7 miljoonaa euroa liikevaihtoa.

Fodelialla olemme ylpeitä pyhäntäläisistä juuristamme, ja tätä haluamme tuoda myös viestinnässämme esille. Järjestimme elokuussa Fodelian kotipaikkakunnalla valokuvaukset, joiden tavoitteena oli päivittää Fodelian kuvamaailmaa, sekä saada uusia laadukkaita kuvia viestintään.

Mukavia syksyisiä hetkiä kaikille uutiskirjeen lukijoille!

-Toimitusjohtaja Mikko Tahkola