Visio

Tuomme kasvuvoimaa suomalaiseen elintarviketeollisuuteen.


Missio

Kasvatamme suomalaisista elintarvikealan yrityksistä kukoistavia, kansainvälisiä menestystarinoita ja pidämme kotimaisen ruoantuotannon voimissaan.


Arvot

Aitous

Sitoudumme lähellä tuotettuun, puhtaaseen ja laadukkaaseen ruokaan, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä vastuulliseen tuotantoprosessiin. Tuemme toiminnallamme paikallista yritystoimintaa ja haluamme tarjota maaseudulla mahdollisuuksia niin yrityksille kuin työntekijöillekin.

Suomalaisen ruoan puolesta

Meille on ensiarvoisen tärkeää pitää suomalainen ruoantuotanto elinvoimaisena ja omistus kotimaisissa käsissä. Suomalaisilla elintarvikkeilla on valtava mahdollisuus menestyä Suomessa ja ulkomailla, ja teemme joka päivä työtämme tämä tavoite mielessämme.

Sydämeltään yrittäjä

Olemme yrittäjiä ja sitoutuneita kehittämään yhtiötä pitkäjännitteisesti. Reagoimme nopeasti ja olemme joustavia ja ketteriä toimimaan. Yrittäjämäinen asenne erottaa meidät isoista toimijoista. Olemme olemassa ratkaistaksemme asiakkaidemme haasteet.

Laadukas

Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Tuotantomme on puhdasta. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme ylivertaiseen laatuun ja parhaaseen asiakaskokemukseen.

Innovatiivinen

Olemme osoitus siitä, että pienenkin yrityksen innovatiivisella tuotekehitystyöllä ja oivaltavilla konsepteilla voidaan päästä kansainvälisille markkinoille. Kekseliäisyytemme erottaa meidät kilpailijoistamme.