Feelia

Feelia on vuonna 2007 perustettu, tuoreesti ajatteleva valmisruokavalmistaja, jonka kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa tuotteissa ovat maut ja ravintoaineet tallella. Patentoidulla autoklaavitekniikalla vakuumissa käsityönä esivalmistetut ruoat ovat laadukkaita, hyvin säilyviä ja pieneen varastotilaan meneviä.

Tuoteperheeseemme kuuluu laaja ja monipuolinen valikoima mm. keittoja, patoja, kiusauksia, kastikkeita ja laatikkoja. Ne ovat valmiita ilman kypsentämistä, vain nestettä ja nopeaa lämmitystä vailla. Kaikki tämä vähentää ruoan valmistuksessa vaadittavaa aikaa, investointeja, kustannuksia ja työvoiman tarvetta.

Kunnon ruoka on hyvän elämän peruspilari, johon jokaisella tulee mielestämme olla mahdollisuus. Maukkaasta ja terveellisestä ruoastamme nautitaan mm. kouluissa, hoivakodeissa, lounas- ja henkilöstöravintoloissa, liikenneasemilla, kauppojen ruokapisteissä, tapahtumien ruokarekoissa sekä kotien ruokapöytien äärellä. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat, hoivayhtiöt, lounasravintolat, kaupan keskusliikkeet, tukut ja kotitaloudet.

Tuotekehityksemme on vahvasti asiakaslähtöistä ja tuotanto kustannustehokasta. Suurin osa kasviksista ja juureksista tulee alle kahden tunnin kuljetusmatkan päästä. Jäljitämme jokaisen raaka-aineen tarkasti, jolloin ruoan turvallisuuteen voi myös luottaa.

Toimimme kotimaan lisäksi myös Ruotsin markkinalla, ja tavoitteenamme on lähivuosina saada jalansijaa myös muiden Pohjoismaiden markkinoilla. Pyhännän tuotantolaitoksemme on viritettynä kasvuun, sillä olemme laajentaneet tehdasta useampaan kertaan vuosina 2013-2021, sekä automatisoineet tuotantoprosessejamme. Uusin, 5000 neliön laajennus on otettu käyttöön kevään 2021 aikana.

Feelian liiketoiminta täydentyi Beofoodin maukkailla ja laadukkailla liha- ja kasvistuotteilla, kun Beofood Oy sulautui Feeliaan 30.9.2020. Kokkolan tuotantolaitoksessa valmistetaan kasvispihvejä, lihapyöryköitä, -vartaita ja -suikaleita kotimarkkinoille ja vientiin. Useimmat näistä tuotteista ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.