Feelia

Feelia Oy on vuonna 2007 perustettu valmisruokavalmistaja, jonka herkullisissa tuotteissa ovat maut ja ravintoaineet tallella.

Patentoidulla autoklaavitekniikalla vakuumissa käsityönä esivalmistetut ruoat ovat laadukkaita, hyvin säilyviä ja pieneen varastotilaan meneviä. Kaikki Feelian tuotteet valmistetaan Pyhännällä ja Kokkolassa. Feeliaa johtaa toimitusjohtaja Jukka Ojala

Feelian tuoteportfolioon kuuluu laaja ja monipuolinen valikoima valmiita keittoja, patoja, kiusauksia, kastikkeita ja laatikkoja. Lisäksi Feelialla on yli 30 tuotteen erikoisruokavaliosarja.

Feelia keskittyy Foodservice-markkinan asiakkuuksiin. Herkullisesta ja terveellisestä Feelian ruoasta nautitaan kouluissa, hoivakodeissa, lounas- ja henkilöstöravintoloissa, liikenneasemilla, kauppojen ruokapisteissä, tapahtumien ruokarekoissa sekä kotien ruokapöytien äärellä. Feelian asiakkaisiin kuuluu muun muassa kuntia, hoivayhtiöitä, ravintoloita, keskusliikkeitä sekä tukkuja. Tuotteiden pitkä säilyvyysaika mahdollistaa asiakkaiden ruokahävikin vähentymisen.

Feelian tuotekehitys on vahvasti asiakaslähtöistä ja tuotanto kustannustehokasta. Yhtiön tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia. Kotimaisia raaka-aineita käytetään aina, kun se on mahdollista. Suurin osa kasviksista ja juureksista tuleekin alle kahden tunnin kuljetusmatkan päästä tehtaasta.

Feelia on toinen Fodelian raportoitavista liiketoiminta-alueista.