Fodbar

Fodbar Oy on vuonna 2020 perustettu Fodelian ja Bravedon yhteisyritys, joka tarjoaa kunnille ja kaupungeille sekä yksityisille yrityksille vaivattoman ja kustannustehokkaan ratkaisun kokonaisvaltaisten ruokapalvelujen ulkoistamiseksi.

Fodbar-konseptissa yhdistyvät tytäryhtiömme Feelian ja Bravedo-konserniin kuuluvan Barona HoReCan osaaminen: Valmisruokavalmistaja Feelia vastaa ravintosisällöltään monipuolisten, vakuumissa kypsennettyjen tasalaatuisten tuotteiden valmistuksesta ja tuo mukanaan osaamista foodservice-markkinasta ja ruokatuotteista. Valtakunnallisena toimijana Barona HoReCa puolestaan vastaa henkilöstöpalvelusta ja varmistaa henkilöstön saatavuuden ja osaamisen sekä kustannustehokkaat ja toimivat henkilöstöprosessit. 

Ulkoistusratkaisumme on suunnattu kunnille ja kaupungeille, yksityisille sosiaalialan toimijoille sekä yrityksille, joilla on runsas ruokatarjonta. Ratkaisumme sopii hyvin esimerkiksi koulujen, päiväkotien, palvelutalojen, sairaaloiden ja sairaanhoitopiirien tarpeisiin. 

Erityisesti kuntien taloustilanne ja julkisen sektorin säästöpaineet ovat lisänneet kysyntää laadukkaalle mutta kustannustehokkaalle vaihtoehdolle ruokahuoltopalveluiden järjestämiseksi.