Real Snacks

Real Snacks on vuonna 2001 perustettu pohjoissuomalainen sipsitehdas, joka valmistaa kotimaisesta raaka-aineesta perunalastuja, maissinaksuja ja kaurasnacksejä vaativampaankin makuun sekä kotimarkkinoille että vientiin yli 10 maahan.

Tavoitteenamme on haastaa Suomen snacks-markkinoita tuomalla kuluttajien ostoskoreihin kokeilevia, erottuvia ja nautiskelijansa iloisesti yllättäviä makuyhdistelmiä. Asiakkaitamme ovat vähittäiskaupat ja keskeiset kaupan keskusliikkeet Suomessa sekä viennin kohdemaissa toimivat maahantuojat ja vähittäiskaupat. Liikevaihdostamme noin kolmannes tulee oman tuotemerkkimme myynnistä ja noin kolme neljäsosaa kaupan merkkien myynnistä.

Valikoimassamme on monenlaisia tuotteita rapeista perunalastuista aina lasten rakastamiin lisäaineettomiin maissinaksuihin. Erityisen ylpeitä olemme kehittämistämme gluteenittomista, vähemmän rasvaa ja enemmän kuitua sisältävistä kaurapohjaisista snackseistä, jotka toimme markkinoille ensimmäisenä maailmassa.

Vankkumattomana periaatteenamme on käyttää ainoastaan suomalaista perunaa, josta valtaosan hankimme sopimusviljelijöiltä 150 kilometrin säteellä tehtaalta, jossa peruna pestään, kuoritaan, paistetaan, maustetaan ja pakataan. Voimme ylpeänä merkitä jokaiseen pussiin perunan viljelleen tilan. Iso osa perunastamme tulee EU:n High Grade -alueelta, Limingasta ja Tyrnävältä. Gluteeniton, ravitseva ja lempeä puhdaskaura on puolestaan kotoisin Limingasta, noin sadan kilometrin päässä tehtaasta.

Real Snacks on osa Fodelia Retail Oy:tä.