Ajankohtaista

Fodelia Oyj
Yhtiötiedote 25.11.2019 kello 14:00

Fodelia Oyj:n uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin – kaupankäynti alkaa arviolta 26.11.2019​​​​​​​

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALTOIHIN, KANADAAN, UUTEEN-SEELANTIIN, AUSTRALIAAN, JAPANIIN, HONGKONGIIN, SINGAPOREEN TAI ETELÄ-AFRIKKAAN TAI MIHINKÄÄN MUUHUN VALTIOON, JOSSA LEVITTÄMINEN TAI JULKAISEMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Fodelia Oyj (”Fodelia” tai ”Yhtiö”) listautumisannissa merkityt 1 050 000 Yhtiön uutta osaketta on tänään 25.11.2019 rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen Yhtiön osakkeiden lukumäärä on yhteensä 7 051 780 kappaletta. Kaupparekisteriin merkityt uudet osakkeet kirjataan osakkeiden saajan arvo-osuustilille arviolta tänään.

Nasdaq Helsinki Oy on hyväksynyt Yhtiön listalleottohakemuksen tänään 25.11.2019, ja Yhtiön osakkeet otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla arviolta 26.11.2019. Yhtiön kaupankäyntitunnus on FODELIA ja ISIN-tunnus on FI4000400262. Yhtiön osakkeen markkinatakaajana toimii Lago Kapital Oy.

Lisätietoja 

Fodelia Oyj, toimitusjohtaja Mikko Tahkola, puhelin 040 829 0195
Sähköposti: mikko.tahkola@fodelia.fi

Hyväksytty neuvonantaja, Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: heikki.saukola@fi.ey.com

Fodelia lyhyesti

Fodelia kasvattaa suomalaisista elintarvikealan yrityksistä kukoistavia, kansainvälisiä menestystarinoita, jotta voimme tarjota kuluttajille puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa, jonka alkuperä varmasti tunnetaan. Portfolioomme kuuluvat valmisruokavalmistaja Feelia ja snacks-tuotteita valmistava Real Snacks. Ne ovat elintarvikealan tiennäyttäjiä, jotka panostavat innovatiivisiin tuotteisiin, lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja edistyksellisiin valmistusprosesseihin.